• 30 min
  • Enkel
  • Lunsj

SALMA lakseceviche med kremet rømme

Denne oppskriften har fått 4.2/5 stjerner
(basert på 20 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Simen Vatne

Ceviche er en tilberedningsmetode hvor fisken blir marinert eller kokt i syre. I denne oppskriften har vi brukt lime- og sitronsaft. Syren i sitrusen får proteinene i laksen til å koagulere, som betyr at laksen blir kokt.
Simen Vatne har laget en sommerlig ceviche som serveres på flatbrød for en nydelig crunch. Perfekt å servere som forrett til gjestene eller å nyte en varm sommerkveld!

caviche laks med rømme

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Server gjerne retten med urteolje.
Det lager du enkelt ved å blande solsikkeolje med for eksempel dill, persille og gressløk. Sil av og oppbevar oljen i en tett flaske i kjøleskapet.