Chilimarinert SALMA i salatskål

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 500 g SALMA
  • 2 hvitløksbåter
  • 1 chili
  • 1 lime
  • 2 vårløk
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss olivenolje
  • 1 avokado
  • 12 blad hjertesalat og/ eller 1 pose nachochips & 1 beger rømme

Slik gjør du:

  1. Kutt laksen i terninger, like store som sukkerbiter. Hakk hvitløk og chili. Riv limeskallet, og kutt vårløken i småbiter.
  2. Vend grønnsakene med soyasaus og olivenolje, tilsett laksen og bland alt forsiktig. Smak til med salt og la det stå i ti minutter.
  3. Kutt avokadoen i biter og ha over litt limesaft.
  4. Server den chilimarinerte salmaen på salatbladene, og/ eller ha litt rømme på en nachochips og topp med SALMA tartar .Strø over avocadoterninger og litt koriander.

Tips

Server med en gang, slik at chipsen holder seg sprø