Curry-SALMA i laksewrap

Prøv laksewrap med SALMA, mango, salat og curry!

2016.05.09+Salma8071_RO

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g SALMA
  • 1 ss stekeolje
  • 3-4 ts karripulver
  • 1 lime
  • 2-3 mango
  • 1 pose salat

Slik gjør du:

  1. Skjær laksen på langs i pekefingertykke strimler. Tilpass lengden slik at de passer i stekepannen.
  2. Krydre strimlene med karripulver.
  3. Stek fiskestrimlene i en panne med litt olje i ca. 1 min på hver side.
  4. Når laksen er ferdig stekt, helles limesaft over.
  5. Varm lefsene i aluminiumsfolie i stekeovnen på 200 grader i ca. 5 min.
  6. Fordel laksen med mango og salat i lefsene.
  7. Server laksewrap med mangochutney.

Tips

Server gjerne retten med avokadokrem. Oppskrift finner du her.