Fiskeburger med guacamole

Dette er en sikker vinner blant barna. Serverer du en milkshake til i tillegg blir burgermåltidet enda mer populært og næringsrikt!

_MG_8377

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 4 stk SALMA burger
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 2 avokado
  • 2 vårløk
  • 1 lime
  • Tilbehør/krydder
  • 1 hvitløksfedd
  • Ca. 1 ss grovhakket frisk koriander
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

Guacamole:

  1. Fjern steinen fra avokadoen og ta ut kjøttet med en skje.
  2. Grovhakk avokadoen med en gaffel.
  3. Finhakk vårløk, hvitløk og koriander og bland sammen med avokadoen.
  4. Smak til med limesaft, salt og pepper.
  5. Stek SALMA burgeren i stekepanne med litt smør eller olje etter anvisning på pakken.
  6. Rist hamburgerbrødene eller stek dem i panne med snittflatene ned for litt mer “crispy” brød.

Montering:

  1. Legg litt salat på et burgerbrød og topp med guacamole.
  2. Legg på SALMA burger og topp med hamburgerbrød.
  3. Server straks. Har du guacamole til overs serveres dette ved siden av.

Tips

Server med en enkel milkshake. Ha melk og en liten håndfull blåbær i en blender og kjør til det er blandet. Ønskes en mer fyldig milkshake kan du ha i noen spiseskjeer vaniljeyoghurt eller is.