En deilig fiskesuppe med blomkål, spinat og revet parmesan!

spinatsuppe

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • Ca. 400 g SALMA®
  • 1 ss smør
  • Ca. 500 g blomkål
  • 2 fedd hvitløk
  • 7 dl melk
  • 3 ss fiskebuljong / 2 terninger
  • 200 g spinat
  • Saften av 2 lime
  • Topping:
  • 50 g revet parmesan
  • 2 ss olivenolje
  • 1 neve gressløk
  • 1 neve bladpersille

Slik gjør du:

  1. Smelt smør i en stor kjele. Grovhakk blomkål og hvitløk og surr det litt i smøret
  2. Ha i melk og la det koke opp. Tilsett buljongen. Kok til blomkålen blitt myk og ha deretter i spinat og limesaft. Kjør alt slett med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
  3. Del opp SALMA® laksen i tynne skiver. Legg dem i suppen og la dem dampes litt av varmen.
  4. Ha over revet parmesan, litt olivenolje og hakkede urter.

Tips

Bytt ut blomkål med brokkoli om du vil!