Grillet laks i folie

En enkel måte å grille laks på er å ha alt i en foliepakke. Har du ikke grill kan du også tilberede denne i stekeovnen.

grillet salma i folie

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g SALMA
  • 4 vårløk
  • 1 rød paprika
  • 1 dill
  • 1 ts salt
  • 1 sitron, i skiver
  • 4 ss lett Crème Fraîche

Slik gjør du:

  1. Skjær SALMA i porsjonsstykker. Skjær vårløk og paprika i biter, hakk dill og skjær sitron i skiver.
  2. Fordel vårløk og paprika på fire ark tykk aluminiumsfolie. Legg SALMAstykkene oppå, dryss på hakket dill og salt. Legg en sitronskive på hvert fiskestykke.
  3. Pakk folien tett sammen og legg pakkene på grillen. La dem ligge i ca. 5 minutter. Fisken blir nærmest kokt ved denne tilberedningen. Sjekk i en av pakkene om SALMAen er ferdig, den skal ha en rosa kjerne.
  4. Legg pakkene på tallerken, brett opp folien og server med nykvernet pepper og 1 ss lett Créme Fraiche.