
En kokk uten regler
På Hitchhiker får Jan Robin endelig frihet til å gjøre morsomme ting. Som å lage sesamstekte steambuns med laksetataki.
Her får du en samling av kalde sauser som passer perfekt til grillet, stekt, bakt og rå SALMA.
Du trenger:
3 dl lettrømme
4 ss Sriracha (Thai chilisaus)
Slik gjør du:
Bland lettrømme og chilisaus.
Dette trenger du:
3 dl lettrømme
4 ss Balsamicosirup
Slik gjør du:
Bland lettrømme og balsamicosirup.
Dette trenger du:
3 dl lettrømme
1/2 sitron
3 ss frisk dill
Slik gjør du:
Vask sitronen. Riv kun det gulet skallet av sitron. Rive eller raspe sitronskallet. Press saften av sitronen. Hakk dill. Bland lettrømme med sitronsaft, sitronskall og dill.
Dette trenger du:
3 dl lettrømme
4 ss frisk timian
0,5 ts grovmalt pepper
Slik gjør du:
Finhakk timian. Bland rømme, timian og pepper.
Dette trenger du:
3 dl lettrømme
1 dl hermetiske kikerter
0,5 ts salt
0,25 ts malt pepper
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene. Bruk en stavmikser til å lage en jevn dressing.
Dette trenger du:
3 dl lettrømme
4 ss mangochutney
Slik gjør du:
Bland sammen ingrediensene. Bruk en stavmikser til å lage en jevn dressing.
På Hitchhiker får Jan Robin endelig frihet til å gjøre morsomme ting. Som å lage sesamstekte steambuns med laksetataki.
"I Norge er det kanskje tacoen som er den mest kjente og mest populære fast food-retten rundt om i de tusen hjem. Derfor ønsket jeg å kombinere SALMA med innslag av taco som mitt bidrag.”
"Fiskegrateng er bestandig populært å sette på middagsbordet. I denne versjonen tilsetter jeg en god mengde chilipaste for å få en liten vri på klassikeren."
"Jeg spiser gjerne SALMA da det er et lettvint produkt å bruke. Fisken er av ypperste kvalitet, og er tilberedt slik at den er klar for rask tilberedning om den skal serveres rå, stekt, grillet eller kokt. Her er min oppskrift på SALMA tartar og potet latkes."