Kremet fiskesuppe

Denne suppen er akkurat slik en fiskesuppe skal være: Kremet, fyldig og med mye smak!

2016.05.09+Salma7721_RO

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 300 g SALMA
  • 500 g poteter
  • 1 l fiskekraft eller buljong
  • 2–3 gulrøtter
  • 2 purreløk
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 bunt dill
  • Sitron
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær SALMA i terninger, ca. 2 x 2 cm.
  2. Skrell og kutt poteter og gulrøtter i terninger, og kok dem nesten møre i fiskekraften.
  3. Tilsett crème fraîche og purreløk. La det koke i ca. 2 min.
  4. Ha i lakseterningene.
  5. Gi fiskesuppen et oppkok og smak til med salt, pepper og sitron.
  6. Rør inn finhakket dill like før servering.