Kryddergrønn laks i form

Ovnsbakt SALMA laks med fløtesaus toppet med gressløk og dill gir laks med en nydelig smak.

kryddersalma

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g SALMA
  • 2 ts sitronpepper
  • 2 dl matfløte
  • 1/4 slangeagurk, finhakket
  • 1/2 dl dill og gressløk

Slik gjør du:

  1. Legg stykker av SALMA i en ildfast form. Strø over sitronpepper.
  2. Hell fløten i formen, og dekk formen med lokk eller aluminiumsfolie.
  3. Sett formen midt i ovnen, og "kok" laksen til den er litt rosa og myk inni.
  4. Jevn eventuelt sausen ut med litt maisenna hvis du synes den er for tynn.
  5. Strø finhakket agurk, dill og gressløk over.
  6. Server gjerne med kokte poteter, en salat og sitronbåter til.