SALMA® TACO | Laksetaco med ananas- og chilisalsa

Taco-ananassalsa_600x414px

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 1 pakke SALMA® TACO 350 g
  • 2 stk søtpotet
  • 2 stk avokado
  • 1 stk romanosalat
  • 2 dl revet cheddarost
  • Frisk basilikum
  • Ananas og chilisalsa
  • Ananas og chilisalsa
  • 1/2 frisk ananas eller 2 bokser ananas
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 neve frisk mynte
  • Saften fra 1 lime
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skrell og hakk søtpoteten i små terninger. Legg de på ett bakepapir på en stekeplate og ha over litt olje. Stek i ovnen på 220 grader til de blitt myke og litt sprø.
  2. Skrell avokado og skjær den i tynne båter. Ha over litt lime eller sitronsaft så blir den ikke brun. Kutt salaten i fine strimler.
  3. Når alt tilbehøret er på plass, steker du fisken. Følg anvisning på pakken. Server sammen med tacoskjell, chips eller som en salat!

Ananas og chili salsa

  1. Grovhakk ananasen og ha den i en bolle. Finhakk rødløk og chili og ha det oppi bollen. Bland godt sammen. Ha i lite frisk mynte, limesaft , salt og pepper

Tips

Bytt ut ananas med mango og melon!