Laksetartar med potetchips

Disse porsjonsbitene med laksetartar er lekre og passer både som snacks til drinken eller som en frisk forrett.

relatert-16

Dette trenger du til 4 porsjoner

  • 280 g SALMA
  • 120 g rødløk
  • 35 g kapers
  • 1 ½ ss gressløk
  • 4 ts revet parmesan
  • 1 ss Dijonsennep
  • 6 ss god olivenolje
  • Litt hjemmelaget potetchips (eventuelt Sørlandschips eller lignende)

Slik gjør du

  1. Kutt SALMA i små terninger på ca. 0,5 x 0,5 cm.
  2. Finhakk rødløk og gressløk.
  3. Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. Smak til med salt og pepper, og noen dråper sitron.
  4. Form tartaren i porsjonsbiter formet som firkant eller sylinder og pynt med potetchips på toppen. Server gjerne med en frisk salat.

Mer inspirasjon