
Sashimi
Sashimi er en japansk matrett bestående av fersk sjømat skåret i biter. Sunt, lekkert og er ferdig på et blunk!
Maku betyr å rulle, og maki sushi blir dermed rullet sushi. Inviter noen venner og lag sushi sammen – det er både sosialt og gøy.
Sushieddik kan du også kjøpe ferdig, og kalles ”sushi seasoning”. Får du ikke tak i sushiris kan du benytte grøtris.
Det anbefales å ha en liten skål med kaldt vann i nærheten i tilfelle risen klistrer seg i hendene eller på kniven. Dypp da hender eller kniv i vannet.
Sashimi er en japansk matrett bestående av fersk sjømat skåret i biter. Sunt, lekkert og er ferdig på et blunk!
Med litt sesamfrø blir SALMA-bitene ekstra smakfulle. Denne oppskriften er enkel og kjapp å lage, og er perfekt som forrett eller frisk lunsj.
Nigiri betyr å gripe og viser til bevegelsen man gjør når man legger risen i hånden og fester fisken på toppen med to fingre. Lær deg å lage Nigiri Sushi fra bunnen av!
Ønsker du en kjapp, enkel, men samtidig sunn middag er SALMA Sashimi perfekt. Den er nemlig laget på under fem minutter.