• 45 min
  • Middels
  • Lunsj

Maki toppet med spicy laks

Denne oppskriften har fått 5/5 stjerner
(basert på 1 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Alt Asiatisk

I denne oppskriften er den klassiske makibiten blitt et lite kunstverk ved å toppes med spicy og kremete laks. Makien smaker nydelig og kan både serveres til hverdags og når du venter gjester!

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Sushieddik

Slik gjør du

Sushieddik

Tips til tilberedning:

Vannmengden kan variere etter hvilken type sushiris du bruker, så følg med godt underveis

Tips til tilberedning:

Du kan også fint ha laksen inni rullen, men da bør du sløyfe enten avokadoen eller agurken (eller skjære de i tynnere skiver). Du kan også lage denne retten som en futomaki med et helt nori-ark

Andre oppskrifter du kanskje vil like