Ovnsbakt laks med nøttesmør og rosenkål fra SALMA®

rosenkål.ovnsbakt 1170

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • Ca. 600 g SALMA®
  • 2 ss olje
  • 200 g rosenkål
  • 100 g smør
  • 1 dl hasselnøtter
  • 2 ss Kikkoman soyasaus

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 180 grader. Bak SALMA® i en ildfast form med olje, salt og pepper i ca. 15 minutter.
  2. Del opp rosenkålen i blader eller strimle den grovt. Stek noen minutter i en panne med litt smør til den blir mør. Legg til side.
  3. Brun smøret lett i pannen med grovhakkede nøtter. Tilsett soya.
  4. Fordel nøttesmøret over SALMA® og rosenkålen, og server med ønsket tilbehør.

Tips

Smaker godt med ovnsbakte poteter, selleri – og potetmos, pannestekt blomkål eller godt brød.

Tips

SALMA® sashimi
Med en liten vri får du en perfekt forrett.
Bytt ut ovnsbakt SALMA® med tynne skiver av rå SALMA®. Ha varmt nøttesmør over stekt rosenkål og lakseskivene. Server!