Pankopanert laks i wrap eller steam buns

Wrap med laks er enkelt og digg! Panert laks gir deg et resultat av saftig laks med crispy overflate. Til variasjon kan du servere laksen og tilbehøret i varme tortilla wraps eller i steamed buns som er myke asiatiske dampende brød.

Denne lakseretten blir garantert en favoritt hos barna!

panert_salma_wrap_2

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • Ca. 600 g SALMA® laks
  • 2 dl Panko paneringsmel
  • 2 egg
  • Nøytral olje til steking
  • Tilbehør
  • 1 hjertesalat
  • 1 mango
  • 4 vårløk
  • ½ agurk
  • 1 grønt eple
  • 1 avokado
  • 1 neve sukkererter
  • 1 lime
  • 1 pakke små tortillas eller 4-8 steam buns.
  • Chilisaus
  • 2 dl lettrømme
  • 1 ss sriracha

Slik gjør du:

  1. Skjær grønnsakene i tynne strimler eller båter.
  2. Ha egg og paneringsmel i to forskjellige boller. Del opp laksen i litt tykke strimler. Begynn med å vende fisken i pisket egg og deretter i panko paneringsmel. Ha stykkene over i en varm stekepanne med litt olje og stek til paneringen har fått en gylden farge.
  3. Bland rømme og sriracha saus,- eller server hver for seg
  4. Varm tortillaene eller damp steam bunsene som anvist på pakningen
  5. Topp med frisk koriander og limesaft til servering!

Tips

Fyll wrapsene med ditt favorittilbehør!