Pizza med laks

Disse minipizzaene med laks og avokado faller garantert i smak hos både store og små.

_MG_8275

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 400 g SALMA
  • 4 små steinovnsbakte pizzabunner (kjøpes ferdig)
  • 1 boks kremost naturell
  • 1 mozarellaost (evt. 100 g revet mozarella)
  • 1 avokado
  • Tilbehør/krydder
  • 1 ts pizzakrydder
  • 1/2 sitron
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper
  • 50 g spinatblader

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. Rør pizzakrydder inn i kremosten og smak til med salt og pepper.
  3. Smør kremosten på pizzabunnene og topp med mozzarella.
  4. Sett bunnene i forvarmet ovn og stek til osten er smeltet og har fått litt farge (ca. 10 minutter).
  5. Skjær SALMA i fine skiver og bland med sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.
  6. Når pizzabunnene er ferdigstekt fordeles spinatblader, avokadoskiver og SALMA på toppen av pizzaene.
  7. Del pizzaene i små stykker og server.

Tips

La barna få lage pizzaene selv!