SALMA® SMOKED | Røkelaks med rødbeter, chèvre og mandel

Smoked-1_600x414px

Dette trenger du til 2 porsjoner:

  • 2 stk SALMA smoked
  • 8 rødbeter
  • 500 gram broccolini, romanesco eller blomkål
  • 6-8 småløk
  • 2 dl mandel
  • 50 g smør
  • 150 g chèvre
  • Litt frisk timian
  • 2 ss honning
  • Olivenolje

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 220 grader.
  2. Skrell grønnsakene. Del opp rødbeter i store båter og broccoliniene i store stilker. Skrell og behold løken hel. Ha de i en ildfast form og ha over smør, mandel, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 25 minutter.
  3. De siste 5 minuttene legger du laksen på grønnsakene og lar den bli lun.

Anretning

  1. Når alt er ferdig deler du opp osten i mindre biter og fordeler ut over formen.
  2. Ha over litt frisk timian, honning og olivenolje til servering.