SALMA® carpaccio med sitrus, ost og ristede hasselnøtter

Carpaccio av laks passer utmerket å servere som forrett eller som deilig snacks. Denne varianten er inspirert av julen.

carpaccio.bredde 1170

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • Ca. 400 g SALMA®
  • 1 lime
  • 2 appelsiner
  • 2 ss olivenolje
  • 1 knivsodd malt stjerneanis
  • 50 g norsk, fast ost
  • 75 g grønnkål
  • 1 dl hasselnøtter
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær SALMA® i tynne skiver og fordel på et fat.
  2. Bland sammen olivenolje, stjerneanis og saften fra en lime og en appelsin. Smak til med salt og pepper. Fordel blandingen over fisken.
  3. Grovhakk og rist hasselnøttene i en stekepanne.
  4. Del opp osten i små biter og skjær appelsinen i skiver. Strimle grønnkålen og stek den lett i en stekepanne med litt olje. Smak til med salt. Anrett på fat.