SALMA forundringspakke

Server laksen i en lukket forundringspakke, og barna setter garantert ekstra pris på dagens middag!

_MG_8443

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g SALMA
  • 4 gulrøtter
  • 1 squash
  • 100 g babyspinat, vasket
  • Tilbehør/krydder
  • 1 liten potte dill
  • Sitron i tynne skiver
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Potetbåter eller ris

Slik gjør du:

  1. Legg litt spinat i midten av et ark med bakepapir eller aluminiumsfolie.
  2. Skjær gulrot i strimler og squash i skiver. Legg dette over spinaten.
  3. Legg en SALMA porsjon (150 g) på toppen.
  4. Hell litt olivenolje på fisken. Topp med dill og et par skiver sitron.
  5. Kvern litt salt og pepper over det hele.
  6. Pakk sammen fisken og sett i forvarmet ovn.
  7. Stek i ca. 8 minutter på 200°C.
  8. Server med poteter eller ris og gjerne en grønn salat til.