SALMA laksesashimi med bringebær og granateple

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 400 g SALMA
  • Ponzusaus:
  • 2 dl soyasaus
  • 2 dl teriyakisaus
  • 1 lime
  • Anretning:
  • 2 ss sesamfrø
  • Frisk koriander
  • 1 vårløk i strimler (tips: Legg de i kaldt vann så blir de crispi)
  • 1 chili
  • 1 granateple
  • 1 beger bringebær

Slik gjør du:

  1. Skjær tynne skiver sashimi av SALMA, ca. 0,5 cm tykke, og legg på et fat.
  2. Rist sesamfrøene lett i pannen, la dem avkjøle.
  3. Bland soyasaus med teriyakisaus i en skål og smak til med limesaft.
  4. Hell noe av ponzusausen over sashimiskivene, maks 10 min før servering. Server resten av ponzusausen i en skål ved siden av.
  5. Ved servering strør du over sesamfrø, strimlet vårløk, granatfrø, hakket chili bringebær og koriander.