Deilig lefserull med laks

By på kjempegod, norsk tradisjonsmat som egner seg til mange ulike anledninger.

Lefserull er perfekt til tapas, koldtbord eller bare som enkel fingermat.

oppskrift på lefserull, lakserull

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 200 g SALMA laks
  • 4 stk rektangulære lomper
  • 100 g Snøfrisk naturell
  • 4 stilker frisk dill (eller 2 ss frisk gressløk)
  • 1/2 rødløk
  • 50 g ruccola
  • Salt

Slik gjør du:

  1. Smør Snøfrisk utover hele lompene.
  2. Skjær SALMA laksen i tynne skiver.
  3. Legg på skiver av SALMA laks.
  4. Dryss litt salt over.
  5. Legg på ruccola, litt hakkede urter og løk.
  6. Rull lompene sammen og skjær dem i ca. 3 cm tykke biter.
  7. Hold lesebussene sammen med tannstikker eller lignende.