Lefserull med laks - Perfekt til koldtbordet

Lefserull med røkelaks, kremost, gressløk og jordbær er en enkel, frisk og delikat lakserett.

Skal du lage noe fristende med laks til forrett, tapas eller kanskje til 17.mai frokosten? Lakserull er perfekt som fingermat.
Varier oppskriften og smak ved å bytte ut røkelaks med vår ferske SALMA loin.  SALMA halv loin eller SALMA 190g passer utmerket.

salma.lefserull1

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 150 g SALMA® SMOKED
  • 200 g kremost
  • 2 ss finrevet frisk pepperrot
  • ½ potte gressløk
  • 1 ss limesaft
  • Salt og pepper
  • 2-3 lefser
  • 1 kurv jordbær

Slik gjør du:

  1. Del opp SALMA® SMOKED i tynne skiver.
  2. Bland sammen ost, revet pepperrot, finhakket gressløk, limesaft, salt og pepper. Spar litt gressløk til pynt.
  3. Smør ut røren på lefser og fordel SALMA® tynt oppå. Snu lefsen rundt på fjøla. Rull sammen forsiktig, så SALMA® laksen vender ut. Bruk en kniv til hjelp. Skjær opp i biter og server med litt ekstra gressløk og delte jordbær.

Tips

Fungerer også fint med SALMA® back loin.