Lefserull med laks - Perfekt som forrett!

salma.lefserull1

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 150 g SALMA® SMOKED
  • 200 g kremost
  • 2 ss finrevet frisk pepperrot
  • ½ potte gressløk
  • 1 ss limesaft
  • Salt og pepper
  • 2-3 lefser
  • 1 kurv jordbær

Slik gjør du:

  1. Del opp SALMA® SMOKED i tynne skiver.
  2. Bland sammen ost, revet pepperrot, finhakket gressløk, limesaft, salt og pepper. Spar litt gressløk til pynt.
  3. Smør ut røren på lefser og fordel SALMA® tynt oppå. Snu lefsen rundt på fjøla. Rull sammen forsiktig, så SALMA® laksen vender ut. Bruk en kniv til hjelp. Skjær opp i biter og server med litt ekstra gressløk og delte jordbær.

Tips

Fungerer også fint med SALMA® back loin.