SALMA-tartar med chips

Dette er en rett som ser veldig lekker ut til å være så enkel. Perfekt å lage som forrett eller i tapas.

2016.05.09+Salma7874_RO

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 400 g SALMA
  • 1 rødløk
  • 1 ss kapers
  • 1 1/2 ss gressløk
  • 4 ts revet parmesan
  • 1 ss dijonsennep
  • 6 ss god olivenolje
  • 1 sitron
  • Salt og pepper
  • Serveres med:
  • Salte potetchips

Slik gjør du det:

  1. Skjær laksen i små terninger, ca. 0,5 x 0,5 cm.
  2. Bland lakseterningene med finhakket rødløk, kapers, finhakket gressløk, revet parmesan, sennep og olivenolje like før servering. Smak til med salt, pepper og noen dråper sitron.
  3. Ha tartaren i glass eller skåler og topp med potetchips.