Sashimi med ponzusaus og grønt tilbehør

Sashimi er godt og sunt, og kan tilberedes på mange måter. Her får du en enkel oppskrift med soyasaus og honning.

sashimi laks påske

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g SALMA
  • 1/2 dl Kikkoman Soyasaus
  • 1/2 dl sweet chili sauce
  • 1-2 ss flytende honning
  • Saften av 1 lime, eller mer om du foretrekker mer sitrussmak

Slik gjør du:

  1. Skjær SALMA i skiver som er ca. 0,5 brede.
  2. Rør sammen alle ingrediensene og smak til med honning og evt. litt mer Kikkoman Soyasaus.
  3. Hell over ponzusaus rett før servering.

Tips

Dette kan også serveres som en smakfull enkel middag. Kok opp vanlig ris, og del opp grønnsaker etter ønske, f.eks agurk, sukkererter, avocado, vårløk, ruccola og server som plukk og miks sammen med sashimi og ponzusausen.