Soyamarinert laks med pasta

Laks og pasta passer godt sammen, og denne oppskriften blander friske smaker med en kremete saus. En komplett middagsrett!

Soyamarinert SALMA med pasta

Dette trenger du til 4 porsjoner

  • 400 g SALMA
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts nykvernet pepper
  • 1 ts revet sitronskall
  • 1/4 del squash
  • 1/2 rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • 2 ss soyasaus
  • 1/s ts wasabi
  • Tilbehør:
  • 200 g tagliatelle
  • 1 beger lett Crème Fraîche
  • 3 ss sesamfrø
  • 3 ss hakket frisk bladpersille

Slik gjør du

  1. Riv sitronskall, finhakk hvitløk, skjær løk i skiver og squash i små biter. Surr dette i stekepannen i smør blandet med olje.
  2. Skjær tynne skiver av SALMA.
  3. Bland soyasaus og wasabi til en marinade og vend fisken i den.
  4. Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland inn Crème Fraîche og de lettsurrede grønnsakene.