Herlig asiatisk laksewok med nordisk inspirasjon.

salma.wok

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 400-600 g SALMA®
  • 1 rødløk
  • 1/3 squash
  • 1 pose sukkererter
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 ss fersk ingefær
  • 2 ss sesamolje
  • 1 dl cashewnøtter
  • 1 potte koriander
  • Ris eller eggnudler
  • Peanøttsmør-& limesaus
  • 2 ss peanøttsmør
  • ½ dl soya saus
  • Saften av 2 lime

Slik gjør du:

  1. Del opp SALMA® laksen i terninger.
  2. Del sukkerertene og kutt løken i båter. Del squashen i skiver.
  3. Varm en wokpanne med sesamolje og ha i grønnsaker, hakket hvitløk og ingefær. Stek på høy varme i ca. 5 min. Stek SALMA® laksen ved siden av i litt olje, ca. 2 minutter.
  4. Bland sammen peanøttsmør, soya og lime saft.
  5. Server grønnsaker og SALMA® sammen med nudler eller ris. Ha over nøtter, peanøtt-& limesaus og frisk koriander til slutt.

Tips

Bytt gjerne ut grønnsakene med det du har hjemme i kjøleskapet.