SALMA loin kommer i de to variantene back- og belly loin. Back loin er ryggstykket på fisken og egner seg utmerket til sashimi og sushi da den er enkel å skjære i fine skiver. Belly loin er bukstykke på fisken og
har litt mer fett og egner seg derfor svært godt til varmebehandling som steking, baking i ovn eller på grillen. Når det kommer til størrelse, så veier Back loinen fra 300 g til 550 g og belly loinen har en vekt fra 700 g til 1150 g.

Disse stykkene er perfekte når det er flere enn to personer rundt bordet.

SALMA hel back loin
SALMA hel loin belly

Dette produktet er nøkkelhullsmerket.

Det betyr at dette produktet inneholder mindre fett og mettet fett, sukker og salt, sammenliknet med andre matvarer av samme type.

Dette produktet finner du hos følgende kjeder

(Utvalget kan variere i enkelte butikker)
  • Energi
    869KJ / 209kcal
  • Fett
    13,6 g
  • hvorav mettede fettsyrer
    2,6 g
  • Karbohydrat
    0,0 g
  • hvorav sukkerarter
    0,0 g
  • Protein
    20,9 g
  • Salt
    0,1 g
  • Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge.

    Allergener: Se ingredienser uthevet.

  • SALMA® hel loin.

Næringsinnhold
  • Energi
    869KJ / 209kcal
  • Fett
    13,6 g
  • hvorav mettede fettsyrer
    2,6 g
  • Karbohydrat
    0,0 g
  • hvorav sukkerarter
    0,0 g
  • Protein
    20,9 g
  • Salt
    0,1 g
Ingredienser
    • Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge.

      Allergener: Se ingredienser uthevet.

Innhold i pakken
  • SALMA® hel loin.

Se oppskrifter med dette produktet