SALMA loin kommer i de to variantene back- og belly loin. Back loin er ryggstykket på fisken og egner seg utmerket til sashimi og sushi da den er enkel å skjære i fine skiver. Belly loin er bukstykke på fisken og
har litt mer fett og egner seg derfor svært godt til varmebehandling som steking, baking i ovn eller på grillen. Når det kommer til størrelse, så veier Back loinen fra 300 g til 550 g og belly loinen har en vekt fra 700 g til 1150 g.

Disse stykkene er perfekte når det er flere enn to personer rundt bordet.

SALMA hel back loin
SALMA hel loin belly
  • Energi
    869KJ / 209kcal
  • Fett
    13,6 g
  • hvorav mettede fettsyrer
    2,6 g
  • Karbohydrat
    0,0 g
  • hvorav sukkerarter
    0,0 g
  • Protein
    20,9 g
  • Salt
    0,1 g
  • Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge.

    Allergener: Se ingredienser uthevet.

  • SALMA® hel loin.

Næringsinnhold
  • Energi
    869KJ / 209kcal
  • Fett
    13,6 g
  • hvorav mettede fettsyrer
    2,6 g
  • Karbohydrat
    0,0 g
  • hvorav sukkerarter
    0,0 g
  • Protein
    20,9 g
  • Salt
    0,1 g
Ingredienser
    • Atlanterhavslaks (Salmo salar). Fersk laks (fisk) oppdrettet i Norge.

      Allergener: Se ingredienser uthevet.

Innhold i pakken
  • SALMA® hel loin.

Se oppskrifter med dette produktet