Carpaccio av SALMA

Lyst på noe lett, sunt og veldig godt? Carpaccio er en rett som består av tynnskåret rå fisk eller kjøtt. Her får du laksevarianten, som også passer som forrett.

SALMA Carpaccio

Dette trenger du til 2 porsjoner

  • 100 g SALMA
  • 1 ss kapers
  • 1 ss løk
  • 1 ts fersk persille
  • 5 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • Litt salt og pepper
  • Litt fersk kjørvel til pynt

Slik gjør du

  1. Finhakk kapers, løk og persille. Bland sammen alle ingrediensene unntatt SALMA.
  2. Skjær SALMA i tynne skiver og legg på en tallerken.
  3. Anrett dressingen på midten av SALMA-laksen og la olje og sitron renne utover.

Tips

Carpaccio kan brukes til det meste; lag det til lunsj, som forrett eller til kveldskosen.