
Lakse ceviche med chili, mango, avokado og vannmelon.

Dette trenger du til 4 porsjoner:
- 300- 400 g laks back loin
- 4 lime
- 1 avocado
- 1/2 mango
- Litt vannmelon eller papaya
- ½ potte frisk koriander
- ½ grønn chili
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
Slik gjør du:
- Kutt laksen i små terninger på ca. 1 cm.
- Ha fisken i en bolle og press over limesaften. Finhakk chili og ha i. La fisken stå i ca. 30 min. for å trekke til seg saften. Sil så av resten av limesaften.
- Del mango, avokado og vannmelon i små terninger. Finhakk koriander og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper
- Server med tortilla, brød eller som en salat.
Tips
Bytt ut frukten med kiwi og eple, og server med mynte!
Tips
Stek restene i en panne med litt olje og server sammen med nudler.


Chilimarinert laks i salatblad

SALMA® lefserull
med SALMA® SMOKED og pepperrotkrem

Limemarinert laks på nachos
Limemarinert laks på nachos er perfekt fingermat, som en del av tapas eller som en fristende forrett.

Ceviche med pasjonsfrukt
Ceviche er en super forrett med sin lette og friske smak. Perfekt når vi går mot lysere tider.

Carpaccio
Carpaccio er en rett som består av tynnskåret rå fisk eller kjøtt. Her får du laksevarianten, som også passer som forrett.