Lakse ceviche med chili, mango, avokado og vannmelon.

salma.chevishe

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 300- 400 g SALMA® back loin
  • 4 lime
  • 1 avocado
  • 1/2 mango
  • Litt vannmelon eller papaya
  • ½ potte frisk koriander
  • ½ grønn chili
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts salt

Slik gjør du:

  1. Kutt SALMA® laksen i små terninger på ca. 1 cm.
  2. Ha fisken i en bolle og press over limesaften. Finhakk chili og ha i. La fisken stå i ca. 30 min. for å trekke til seg saften. Sil så av resten av limesaften.
  3. Del mango, avokado og vannmelon i små terninger. Finhakk koriander og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper
  4. Server med tortilla, brød eller som en salat.

Tips

Bytt ut frukten med kiwi og eple, og server med mynte!

Tips

Stek restene i en panne med litt olje og server sammen med nudler.