Currylaks i tortilla

Prøv en ny vri på den klassiske tacoen. Med SALMA i tortillaen får du en sunn og frisk rett, som også passer bra som lunsj.

Curry SALMA i tortilla

Dette trenger du til 4 personer

  • 240 g SALMA
  • 1 ts rød curry paste
  • 1 ts fersk ingefær
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rødløk
  • ½ sitron
  • 4 ss rømme
  • Litt hjemmelaget potetchips (eventuelt Sørlandschips eller lignende)

Slik gjør du

  1. Kutt SALMA i terninger på ca. 2 x 2 cm.
  2. Finhakk ingefær og hvitløk, og kutt rødløk i strimler.
  3. Stek SALMA-laksen i panne med litt olje, og tilsett ingefær, hvitløk, curry paste og løk.
  4. Når laksen er ferdig stekt heller du sitronsaft over.
  5. Varm lefsene i aluminiumsfolie i stekeovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.
  6. Fordel SALMA-blanding sammen med de friske grønnsakene og rømme i lefsene og server.

Tips

Gjør retten enda litt sunnere ved å velge grove tortillalefser.