Karrisuppe med laks

SALMA karrisuppe har masse smak, og blir fort en favoritt hos de små! La barna gjerne bestemme hva slags grønnsaker dere har i suppen.

_MG_8465

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g SALMA
  • 1 løk
  • 1 ss rød thai curry paste
  • 1 boks (400g) kokosmelk
  • 1 fiskebuljongterning
  • Tilbehør/krydder
  • 1 hvitløksfedd
  • Grønnsaker etter ønske og smak
  • Frisk koriander
  • Lime
  • Ris eller nudler
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Bland ut buljongterningen i 5 dl. varmt vann.
  2. Rør inn kokosmelken i buljongen.
  3. Kutt løk i små biter og stek sammen med hvitløk i litt olivenolje.
  4. Tilsett currypaste og stek kort.
  5. Senk varmen slik at suppen småkoker og tilsett SALMA og det som ønskes av grønnsaker.
  6. Hell suppen i en skål med nudler eller ris, pynt med frisk koriander og smaksett med limesaft.

Tips

La barna velge grønnsaker som skal i suppen. Forslag til grønnsaker som egner seg godt, er f.eks.: paprika, sukkererter, spinatblader, gulrot i strimler eller små brokkolibuketter.