Nydelig pasta med laks, rømme, vårløk og crispy reddik.

salma.pastasalat

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • Ca. 400- 600 g SALMA®
  • 250 g pasta
  • ½ agurk
  • 4 stilker vårløk
  • 1 pose reddiker
  • Saft og skall fra 1 sitron
  • ½ potte basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl gresskarfrø
  • Saus
  • 2 dl seter rømme
  • 1 fedd hvitløk
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen som beskrevet på pakken.
  2. Strimle agurk og vårløk. Skjer reddiker tynt. Bland sammen nykokt pasta med grønnsaker, saft og finrevet skall fra ½ sitron. Ha i hele blader av basilikum, olivenolje og gresskarfrø. Bland godt sammen.
  3. Del opp SALMA laksen i biter og stek dem i en grillpanne, ca. 3 min. på hver side. Bland sammen rømme, raspet hvitløk, salt og pepper til en enkel saus.
  4. Server laksen sammen med pastasalaten og en klatt hvitløksrømme.

Tips

Bland inn rømmen i den nykokte pastaen og varm opp på lav varme. Da får du en kremet varm pastarett! Server gjerne med salat på siden.