Sashimi

Sashimi er en japansk matrett bestående av fersk sjømat skåret i biter. Sunt, lekkert og er ferdig på et blunk! Prøv også Sashimi som en frisk forrett.

Sashimi med SALMA

Dette trenger du til 4 porsjoner

  • 100 g SALMA
  • 1 ss gressløk
  • 1 sjalottløk
  • 1 vårløk
  • 2 ss syltet ingefær
  • 2 ss fersk koriander
  • 1/2 ss sesamfrø
  • 1 ts wasabi
  • 0, 5 dl soyasaus

Slik gjør du

  1. Skjær SALMA i tynne skiver og anrett på en tallerken.
  2. Finhakk gressløk, sjalottløk, vårløk og koriander. Bland sammen til en salat sammen med syltet ingefær.
  3. Server salaten sammen med SALMA-skivene. Rist sesamfrøene gylne i en tørr stekepanne og dryss over sammen med wasabi og soyasaus.

Tips

SALMA skal være kjøleskapskald når du skal lage sashimi.