• 30 min
  • Enkel
  • Middag

Pannestekt SALMA® laks med lun brokkolisalat og bacon

Denne oppskriften har fått 5/5 stjerner
(basert på 1 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Christer Rødseth

Saftig pannestekt SALMA® laks. Se tips til hvordan man får perfekt stekt laks her.
Serverer med en lun brokkolisalat bestående av lettkokt brokkoli, gode tomater, tranebær, ristede pinjekjerner, vårløk og crispy bacon. Christer Rødseth viser deg under hvor enkelt du lager denne enkle og smakfulle retten. Perfekt hverdagsmiddag på ca. 30 minutter!

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Brokkolisalat

Honning vinaigrette

Slik gjør du

Brokkolisalat

Honning vinaigrette

Tips til tilberedning:

Se fremgangsmåte forklart av Christer i filmen over.

Andre oppskrifter du kanskje vil like