• 30 min
  • Enkel
  • Middag

Pannestekt SALMA® laks med lun brokkolisalat og bacon

Denne oppskriften har fått 5.001/5 stjerner
(basert på 7 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Christer Rødseth

Saftig pannestekt SALMA® laks. Se tips til hvordan man får perfekt stekt laks her.
Serverer med en lun brokkolisalat bestående av lettkokt brokkoli, gode tomater, tranebær, ristede pinjekjerner, vårløk og crispy bacon. I Youtube-videoen under viser Christer Rødseth hvor enkelt du lager denne enkle og smakfulle retten. Perfekt hverdagsmiddag på ca. 30 minutter!

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Brokkolisalat

Honning vinaigrette

Slik gjør du

Brokkolisalat

Honning vinaigrette

Tips til tilberedning:

Se fremgangsmåte forklart av Christer i filmen over.

Andre oppskrifter du kanskje vil like