• 30 min
  • Enkel
  • Middag

Stekt ris med laks og brokkolini

Denne oppskriften har fått 4.376/5 stjerner
(basert på 8 vurderinger)
Etter en oppskrift fra

Simen Vatne

Stekt ris, også kjent som "fried rice", er en populær rett i mange asiatiske kjøkken. Den lages ved å steke kokt ris sammen med en blanding av grønnsaker, egg og ofte proteinkilder som kylling eller fisk, smaksatt med soyasaus og andre smakfulle krydder for en velsmakende og mettende rett. Dette err den perfekte retten hvis man har restemat fra gårsdagens middag!

Stekt ris med laks og grønnsaker

Hvor mange porsjoner skal du lage?

  • 4

Ingredienser

Slik gjør du

Tips til tilberedning:

Du kan bruke annen type ris om du ønsker. Perfekt hvis man har risrester fra tidligere. Grønnsakene kan også fint byttes ut med det du allerede har i kjøleskapet.