Lakseburger er både sunt, enkelt og godt. Vår SALMA® burger inneholder kun laks, og kvaliteten gjør at den kun trenger 2 minutter steketid på hver side og kan serveres med deilig rosa kjerne. Helsedirektoratet anbefaler å spise fisk 2-3 ganger i uken, og lakseburger er en super måte å variere fiskemåltidene på. I tillegg til variasjon, inneholder også lakseburgeren fra SALMA® viktige omega 3-fettsyrer, proteiner, vitamin D, vitamin B12 og vitamin A. Ta en titt på vårt burger-sortiment og se om det er noen nye varianter du ønsker å teste ut:

SALMA Burger i 2.pk
SALMA Burger i 2.pk


Fiskeburger smaker best med laks fra SALMA®

Fiskeburger passer både for de som er glad i laks, og for de som ikke jubler av gleder når fiskemandagen står for tur. Vår lakseburger kan varieres i det uendelige, så her skal det være vanskelig å ikke finne en favoritt. Hva med å for eksempel prøve lakseburger i wrap? Eller hva med barnas favoritt-burger med guacamole? Vi ser også at mange barn er glad i mango, så hva med å kombinere laks og mango, som i denne oppskrifter?

Det å tilberede en SALMA® burger er enklere enn mange tror. Slik tilbereder du SALMA®- Burger:

Tilbehør til lakseburger

SALMA® lakseburgere kan serves med en rekke ulike tilbehør, som både passer for de som liker asiatiske smaker, Amerikansk inspirer BBQ, så vel som det nordiske kjøkken.

I disse oppskriftene finner du tips til både oppskriften på en deilig asiatisk kålsalat, chilidressing og tyttebærrømme. Er det på utkikk etter andre dressinger kan vi anbefale:

Og ønsker du å lage ditt eget burgerbrød har vi denne gode oppskriften:

Lakseburger med mango

En av våre mest populære oppskrifter er lakseburger med mango. Og dette ikke uten grunn; laks og mango er en fantastisk kombinasjon og når oppskriften i tillegg lages på under 30 minutter kan den lages både som en rask hverdagsmiddag og en deilig helgemiddag! Ønsker du i tillegg å kombinere mango med en fantastisk avokadokrem, kan du sjekke ut vår mest populære oppskrift:

SALMA Ceviche
SALMA Ceviche

Lakseburger med Tzatziki

Lakseburger med tzatziki hører sommeren til for mange. Tzatziki-dressingen kan enten lages eller kjøpes ferdig. Server burgeren kun med tzatziki, eller med tzatziki og annet tilbehør som salat, rødløk og squash. Ønsker du vår anbefaling på en skikkelig digg SALMA® burger med tzatziki, bør du sjekke ut denne:

Dressing til lakseburger

En lakseburger «kler» ofte en dressing, og vi har mange varianter å velge mellom. Vi har både milde varianter som passer godt til skeptiske barneganer, og dressinger for mer voksne ganer med høy chiliføring. Her finner du noen av våre favoritter:

Her finner du flere oppskrifter på lakseburger og tilbehør